Útkövetés

MÉTrend csomagok

A programokban szereplő edzések helyszínei: MOM Wellness, Aréna Törökbálint (választható) 
Ha szeretnél jelentkezni valamelyik csomagajánlatunkra, írj nekünk ide: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

MÉTrend komplex csomag dietetikussal és személyi edzővelMÉTrend diéta csomag dietetikussal és személyi edzővel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

A programról

Az elhízás megelőzésének és kezelésének is két alapvető eszköze az egészéges táplálkozás és a rendszeres fizikai aktivitás. Egyiknek sincs kellő hatékonysága a másik nélkül. Szív és érrendszerünk karbantartása érdekében napi 1 órás fizikai aktivitásra van szükségünk, de minimum heti 5x 30 perc sportolásra! Az egészséges táplálkozás kritériumainak nap mint nap meg kell felelnünk, hogy elkerüljük a betegségeket és testünket ideális formában tudhassuk. Programunkkal ennek a hatékony megvalósítását szolgáljuk.

 

 

 

Bővebben: A programról

A hatékony testmozgásról

Az intenzív testmozgás egy jól kialakított étrend mellett számos cél elérésében nagyon sokat segít.

Érdemes hangsúlyozni és értelmezni az intenzív jelzőt.
Edző nélkül az emberek többsége ugyanis szinte semmilyen mozgásformában nem szívesen lép ki a komfortzónájából. Addig edz amíg kényelmes, amíg kellemesen érzi magát. Márpedig az az átlagban 60 perc, amit hetente háromszor, jó esetben négyszer tölt el az ember mozgással, arról kell, hogy szóljon, hogy valóban "megerőltesse" magát, különben a hatása egyenlő egy átlagos házimunka aktivitásával.

Bővebben: A hatékony testmozgásról

A személyi edző

 

Horváth Andrea vagyok, személyi edző, gerinctréner. Az ÁTALAKÍTUNK program trénere. Segítek abban, hogy az életmódváltásod tartós és hosszú távú legyen.

Bővebben: A személyi edző