Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Enikő

Posted by on in Enikő
Kitartás!

Sziasztok!

 

Ma ismét közös edzésünk volt, sajnos Andi nem tudott jönni :(, de helyetesítette Őt Hajni. 

Nagyon szuper edzésterv volt kidolgozva, fenék és hasizom gyakorlat volt legfőképpen. Hát mit is mondjak, Hajni nem kímélt minket, egy szuper és kemény edzést vezetett le. Egy órán át edzettünk, utánna kemény 45 percet futottam kisebb megállásokkal.  Kiváncsi vagyok, lesz-e izomlázam,(imádom ha van, ha érezhetem, amiért küzdöttem) sajnos nem tudtam olyan pontosan és helyesen csinálni a gyakorlatokat mint általában. Kűzdöttem közben has/derékfájdalommal, ezért talán most kimarad a jól megérdemelt izomláz. 

Alig várom a következő edzést, elvileg a következő alkalomnál ott lesz Andi, Hajni és mi Judittal.

Az előző blogomban leírtam, hogy Hajni engedélyével mi is azt ehetjük amit a család, természetesen betartva a megadott mennyiséget. Minden rendben megy, nincs kisértés a főétkezéseknél, ami nagyon szuper!!! De a hétvége... mondhatom, az eddigi legnagyobb kisértésen vagyok túl: Hétvégén rengeteg süti került az asztalra, ezek közt az egyik kedvencem, a túrós. Délután mikor mindenki elment itthonról, gyerek aludt....lementem a konyhába és folyton egy belső hang bíztatott, egyek belőle mert biztos finom hisz a kedvencem. Nagyon nehéz volt ellenállni! Eszembe jutott van itthon  zsírszegény túróm, gyorsan csináltam magamnak egy kis túrós ,joghurtos, gyümölcsös, édesítőszeres desszertet. Közben mondogattam magamnak ez is túró, ha akarok enni itt van ez, abból  nem szabad..... Persze mire kész lett már nem is kívántam a túrót, ami nem is baj, mert nem volt uzsonna időszak sem. De úgy gondoltam jobb ha előbbrehozom az uzsit, mint bűnözzek. Nagyon boldog voltam utána, úgy örűltem, hogy ellen tudtam állni, hogy nem zabáltam tele magam "tömény" cukorral. Csak mindenkit bíztatni tudok, legyetek erősek mert megéri! 

 

Hits: 796
0

Posted by on in Enikő

Sziasztok!

 

Nagy változás történt ezen a héten, Hajni úgy döntött leveszi rólunk a terhet, hogy külön főzzünk, azt ehetünk amit a család. Nagy segítség, hisz nem kell külön főzöcskézni, de egyben nehéz is, mert nekünk kell helyesen összeállítani, tartani a mennyiségeket az eddig tanultak alapján. Azóta 2 nap telt el, a Hajni segítségét igénybe véve mondhatom, hogy teljes mértékben betartottam, nem bűnöztem, nem ettem többet sem kevesebbet a megengedetnél. Nagyon izgatottan várom a következő napokat, nagy kihívásnak érzem, de remélem egy idő után kevesebb segítséget kell kérnem a Hajnitól. Mivel nem kell külön főzöcskéznem, megígértem magamnak mikor a gyerek alszik délre én is pihenek, mert a pihenés kell ahhoz, hogy olvadjanak a kilók. Remélem, ha nem is 100%-osan de sikerül, mert az éjszakai alvás még nem az igazi, félek ezért is nehezebben megy le, pedig ha tudnátok mennyit edzem, mennyit mozgok... abból tuti nincs hiány. 

Sajnos holnap nem tudok menni a közös edzésre, de lélekben tuti ott leszek velük. Kívánok nekik jó edzést, Juditnak kitartást! :)

Hits: 697
0

Posted by on in Enikő

Sziasztok!

 

Nem csak Judit, de én is eléggé a mélybe landoltam. Leginkább azért, hogy nemsokára itt a hat hét vége és nekem eredményt kell mutatnom. Éjjel nappal ez járt a fejemben, hogy mit fogok tudni felmutatni, hogy talán nincs nagy változás rajtam, hogy nagyítóval kell majd keresni rajtam az apró változásokat. Tegnap este volt időm rendberakni magam, tisztázni magammal a félelmeimet. Rájöttem , az a helyes kifejezés a 6 hét elteltekor, hogy csak helyzetjelentés lesz, mert nekem utána is fog folytatódni, hogy utána is megoszthatom veletek az eredményeimet. Túl feszűlten néztem eddig a dolgokat, hogy meg kell feleljek másoknak, hogy mutatnom kell nagy változást. Pedig ez nem arról szól, hanem arról, hogy az a "program" megismertette velem a helyes táplálkozást, a rendszeres mozgást. Ezzel az Átalakitunk programmal sokat nyertem, mert ha ez nem lenne, azóta is sanyargatnám a testem hátha sikerül néhány dekát lefogynom. Amit ígérni tudok ezentúl, többé nem leszek gyenge, nem fogok hisztizni, hogy nem megy lefele a mérleg nyelve. Teljes gőzzel fogom ezután csinálni, ami tőlem telik mindent megteszek, hogy ha a mérleg nem is mutat változást, formálodjon a testem, hisz ez a lényeg!!! 

Hits: 808
0

Posted by on in Enikő

Sziasztok! 

Mint ahogy ígértem, beszámolok a vasárnapi edzésről.

Szuper volt, hogy hárman tudtunk ismét edzeni, szavak nélkül egymásra nézve tudtuk biztatni a másikat.

Volt a múlthetihez hasonló gyakorlat, de ismét új is. Szülinapom alkalmából Andi egy ajándékkal lepett meg. Mivel szülés után nem húzódott vissza teljesen a hasizomfalam így arra mutatott többféle gyakorlatokat. Szinte nem is szoktam hasizom gyakorlatokat végezni a szétnyílt hasfalam miatt, így most eléggé izomlázam van. Habár nemcsak a hasamba érzem az izomlázat, a fenekembe is, talán nem olyan erősen mint a múltkor de azért eléggé fáj most is. Tegnap voltam ráedzeni, mivel a csapból is az folyik, hogy izomlázra rá kell edzeni így egy kemény lábedzést végeztem, levezetésképp meg futottam 25 percet. Hát mit ne mondjak, most kezd csak erősen fájni, ráadásul a hátsó combomba is érzem rendesen, aminek nagyon örülök:). Remélem ma is sikerül eljutnom edzeni, ha nem akkor itthon fogok néhány gyakorlatot átvenni a vasárnap tanultakból. 

 

Hits: 725
0

Posted by on in Enikő

 

Sziasztok!

 

 

 

Múlthéten nem voltam túl boldog, nem telt jól a hét. Ezelőtt kb. 10 éve volt gyomorfekélyem ami lett kezelve gyógyszerrel és diétával. Nagy fájdalommal járt, de sikerült megszüntetni a tüneteket, mostanáig.

 

Szerdán káposzta volt ebédre, amitől régen is nagyon fájt a hasam, de most teljesen megfeledkeztem erről. Talán negyedét sikerült megennem de így is olyan erős hasfájásom volt 2 napig, alig bírtam enni. Sajnos kenyér volt a fő táplálékom, mert az segített egy ideig megszüntetni a fájdalmat. Szombatra már jobban voltam, csak lelkileg voltam padlón. Bántott, hogy miért nem tudtam vigyázni jobban, hogy így talán felrúgtam az eddigi munkám, hogy amit eddig sikerült kínkeservesen lefogynom az visszajött ismét :(. Őszintén, nem is merek a mérlegre állni:(. 

 

Tegnap és ma már sikerült A-Z ig mindent betartanom. Tanultam ebből, az egészség mindenekfelett!

 

Tegnap reggel ismét edzés volt, majd arról is beszámolok ;)

 

Hits: 716
0