Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Soha viszlát túlsúly!!!

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 726
 • 0 Comments
 • Print

Azért is nem írtam az elmúlt napokban, mert nagyon magam alatt voltam, hogy megállt a fogyás. Egyfolytában almás pitéről álmodoztam és közben kezdtem úgy érezni, hogy nincs értelme nem megenni, hisz úgysem fogyok.Hiába az étrend, hiába az edzés. Eldöntöttem, hogy ha vége a programnak megjutalmazom magam egy jó almáspitével:)
Szóval már teljesen kétségbe voltam esve, Hajnival együtt...amikor is ma reggel mérlegre álltam és tádám..fél kilo lement:) És ez nem minden. Ez azt is jelenti, hogy a BMI alapján már hivatalosan nem vagyok túlsúlyos, normál súly kategóriás lettem. Aztán délelőtt egy kézmosás alkalmával majdnem leesett a gyűrű az ujjamról. Át kellett tennem a gyűrűsről a középső ujjamra! Juhéé. Ma délután színházban voltunk a férjemmel. Azt a csíkos ruhát vettem fel, amit az első fogyicsoportban leadott 3 kilo után vettem magamnak jutalomból. Totál máshogy áll rajtam, mint, amikor megvettem. Csinosnak éreztem magam:) Elmondhatatlan érzés. Most úgy érzem képes lennék bármire, legszívesebben elmennék és kondiznék egy hatalmasat:) De majd holnap reggel. Alig várom a közös edzést Andival és Enikővel. Hihetetlen mennyire másképp érzem magam ma, mint tegnap. Megfordult velem a világ:) Következő cél 80 alá kerülni és persze még ott sincs vége:) A program vége és az almáspite után is maradok a helyes úton. Ha elértem a végső célom, akkor esetleg egy kicsit többször belefér majd az az almáspite, de soha többé nem térek vissza az össze-vissza evéshez, a kanapén tespedéshez, a habzsidőzsihez. Sajnos a nehezen leadott kilok nagyon gyorsan visszakúsznak és soha többé nem akarok túlsúlyos lenni!!!

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments