Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Az a bizonyos mínusz 20:)

Posted by on in Nikó
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 766
 • 0 Comments
 • Print

Sziasztok!

Igen restellem, hogy nem jelentkeztem rögtön, mikor átléptem a bűvös -20-at, de szinte magam sem hittem a mérlegnek egyből:) Épp ott tartottam, hogy vánszorgóra fogta a súlyvesztést a szervezetem, amikor úgy határozott, mégis fellelkesít egy kicsit és nem hagy cserben:) Persze ez nem mágia vagy woodoo:) Tettem érte, bár nem sokkal többet, mint egyébként. Szerencsére stagnálásról szó sem volt még, csak a több kiló helyett fél-egy kiló volt, amit fogytam egy héten. Igaz, igaz, ezt mondják egészségesnek, de az idegeskedés nem az, amit átélek napról napra  a mérlegen:) Nem épp ezen indokból, de újra belevágtam a Hajni által meghirdetett fogyókúra versenybe...természetesen így (akkor még majdnem) -20 kg után az esélytelenek nyugalmával, azonban azzal a tudattal, hogy igen, most is közel 100%-osan ott kell lenni, mérni kell, nem többet, nem kevesebbet enni, hogy ha még lehet, megint tanuljak. Sikerült. Valószínűleg az étrend is okozta, hogy gyorsabban indultak lefelé ismét a dekák és pillanatok alatt megvolt a -20, ma reggelre pedig már -21.7 kg-nál jártam. Mit tanultam most? Így 3,5 hónap diéta után még? Azt hogy délelőtt merészebbnek kell lennem, mert jobb eredmény biztosít. Mikor egyedül találtam ki, mit egyek, annyira spórolni akartam a kalóriákkal, hogy ebéd után sokszor 6-700 kcal-nál jártam még csak, ami azt jelentette, hogy oda kell tenni magam délután, hogy azért túl keveset se egyek. Így előfordult, hogy a vacsi kb. ugyanannyi volt, mint az ebéd...ez pedig nem jó így. Igenis meg kell tanulnom bátrabbnak lenni a reggelinél, ebédnél, hogy aztán estére már elég legyen a kevés, fehérjében dús étel. Éhezni nem éheztem se így, se úgy, csak a gyorsabb fogyás érdekében kell változtatnom. Hajni beharangozta a családi bulit:) az tegnap volt...és gyerekbuli...barátoknál. A fogyiversenyben részt vevők között teregettem ki a történéseket, de arra szavaztak, hogy ez másokat is érdekelhet, hát íme:

"Mi tegnap, ahogyan már előre tudtam, kerti gyerekpartira mentünk, így a reggelim képét majd feltöltöm, de a többi nem előírás szerint ment, azonban nem rosszul:) Az, ha mindenkinek elmondod, hogy diétázol, két útra vezethet. Az egyik, a szerencsétlenebb, hogy azzal bombáznak a barátok, hogy na de csak ma, ettől nem fogsz hízni... és van a másik, amit tegnap én is átélhettem, az igazi figyelmes emberek: az ebéd két fajta volt, az egyik rakott cukkini tészta nélkül, gombával, répával és U1 üdítő, hogy ne csak vizet ihasson a diétázó vendég:):) Nasinak gyümölcs, szóval szép volt a napom!:) Elcsábultam egy kis sós mogyoróra is, de azt a bocsánatos bűnök közé lehet sorolni, úgy tudom..szerencsére a gyerek meglátta és elvitte előlem...apa ugyan rászólt, hogy na de abból anya evett, de villámgyorsan közöltem, hogy nem baj, vidd csak, jó messzire:) Mivel későn értünk haza, vacsira az előző napról megmaradt grillezett csirkecombból ettünk, én hozzá paradicsomot és pár szelet pritamin paprikát. Közben már csak 40 dkg választ el attól, hogy előszámot váltson a mérleg megint, úgyhogy bizony igencsak vidám vagyok:O)"

Ezt írtam ma reggel nekik:) Visszatérve a rossz baráti reakcióra: Ne hagyjátok magatokat! Egyik este sajttálat ettem...na ne 10 dkg sajtra gondolatok meg sok-sok kenyérre, mindenből csak mértékkel. Ezt közöltem a hölggyel is, aki pakolta. Ő egyből azt mondta: ez csak egy este....de erre én azt mondtam neki: egy este..és héttel tovább tart....mert bizony sokszor egy-egy elcsábulás után egy hétig is tart, míg ott tartasz, ahol előtte voltál, így gondold meg, megéri-e! Ettől függetlenül persze van olyan, hogy úgy érzed most ezt meg kell enned...rendben...de a következő reggelen töretlen lelkesedéssel kelj fel és ne keserítsen el a többet mutató mérleg! Tudd, hogy igen, későbbre csúszott, de biztosan eléred a célod!!!!!

Még egy szösszenet, aztán abbahagyom, ígérem!:) Még amit tettem a súlyvesztésért és a pénztárcánknak is jót tesz ilyen árak mellett: szinte naponta járunk bevásárolni és autó nélkül. Mióta a nagyobb fiam is itthon van, a kicsi is száguld utána a futóbringán, így napi kétszer legalább megvan a gyorsséta:) Kíméljük a környezetet, a pénztárcánkat és közben még jól is érezzük magunkat!:)

Mindenkinek nagy-nagy hajrá! -25-nél újból jövök:)

0
Nikó has not set their biography yet
Author's recent posts

Comments