Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Levendulás kajszi lekvár

Posted by on in Zsolt
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 297
  • 0 Comments
  • Print

b2ap3_thumbnail_WP_20170626_09_57_47_Rich_levendulas_kajszi.jpg

Hozzávalók: 1 kg friss magozott kajszibarack, 1 csomag HAAS Quittin Cukorstop lekvár készítéshez, 50 g DIA Wellness 1:4 cukorhelyettesítő, 1 db. citrom leve, 1 púpozott evőkanál szárított levendula virág.

A levendulát mozsárban törjük porrá. Turmixoljuk össze a kajszibarackot. A barackot, a levendulát, a HAAS-t, a citrom levét, és a cukorhelyettesítőt tegyük a kenyérsütőbe, majd a Jam - Dzsem programon főzzük meg, ez kb.  1 óra 20 perc.

Miután kész, töltsük üvegbe, zárjuk le, fejjel lefelé hagyjuk kihűlni. Pikáns íze van, nem túl tolakodó benne a levendula.

0
Kis Zsolt has not set their biography yet
Author's recent posts

Comments