Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

Mákos vaniliás fahéjas köles

Posted by on in Zsolt
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 298
  • 0 Comments
  • Print

b2ap3_thumbnail_WP_20170611_21_09_32_Rich-Mkos-vinilis-fahjas-kles.jpg

A gasztronómia azért egy csodálatos műfaj, mert mindig lehet újabbnál újabb csodákat előállítani. Azt gondoltam, hogy a Bounty kölesnél nehéz kreálni finomabb dolgot, de ez a mákos rácáfolt. Igazán érdemes kipróbálni, aki szereti a mákot! És aki nem? Nekik azt javaslom, hogy szeressék csak meg! Én - többek között - mák fun vagyok, így nekem a legmagasabb gasztronómiai érzéseket adta!

Összetevők: 170 g köles (100,- Ft), 700 ml The Bridge Bio vaníliás rizsital (525,- Ft), szokásos 1:4 cukorhelyettesítő, 25 g darált mák (25,- Ft), tk. fahéj, csipet só. Összesen kb. 700,- Ft. Tápanyag 100 g: 136 kcal; 3 g zsír; 24 g szénhidrát; 4 g cukor; 3 g fehérje; 0,08g só.

A rizsital édesítem ízlés szerint, majd felforralom, akkor mehet bele a köles. Szokásos módon először nagyobb lángon, majd kisebben, folyamatos kevergetés mellett főzöm kb. 20-25 percet. Amikor majdnem kész, akkor mehet bele a mák és a fahéj. Meggylekvárral az ideális.

 

0
Kis Zsolt has not set their biography yet
Author's recent posts

Comments