Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Elakadtam

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 481
 • 0 Comments
 • Print

Minden reggel ráállok a mérlegre és már 1 hete semmi nem történik. :( Tudom, hogy ez csak átmeneti állapot, volt már ilyen máskor is, aztán egyszercsak hipphopp leugrott másfél kilo. Remélem így lesz most is. Közelednek azok a bizonyos nehéz napok is, az nálam mindig állatira bekavar súlyügyileg és lelkileg is. Na meg ez az idő. Legszívesebben ki se jönnék a takaró alól egész nap.És ha belegondolok, hogy még vagy fél évig nem látjuk a napot fúúúj.
Egész nap ülünk a lakásban és rengeteg időm van azon gondolkozni, hogy miért nem fogyok:) A kajával nem lehet gond, hiszen Hajni diétáját követtem eddig is és működött. Az edzésen tuti javítani kell. Mivel 2 órásra jön ki egy edzés sajna nincs elég időnk egyben lenyomni, meg a konditeremben nincs hely az ugrálós részekhez. Így hétfőn lenyomtuk a súlyzót meg a futást, azzal, hogy kedden leugráljuk itthon a másik felét. De a pulzusom megint bekavart, olyan magas volt a kedd reggeli, hogy Andi megint pihenőre fogott. Megbeszéltük, hogy hagyjuk az ugrálós részt, inkább a súlyzós edzés után fussunk 40 percet. Ma eszerint edzettünk, dehát én meg a 40 perc futás...1 perc lassú futás után 178 volt a pulzusom, 5-6 percnél tovább nem bírtam tüdővel. Váltogattam a kényelmes sétát, a gyors gyaloglást és a kocogást. Nem tudom hogy lehetne ezen fejleszteni.Pár éve rendszeresen jártam futni és akkor elég gyorsan eljutottam arra a szintre,hogy lefussak 40 percet megállás nélkül. Igaz akkor nem gépen, hanem kint a szabadban futottam. Már kacérkodom a gondolattal,hogy elmegyek esténként futni,csak ne lenne ilyen hideg:( De a szabadban annyival jobb. Élvezem a csendet, nézegetem a házak kertjeit, egyedül vagyok a gondolataimmal és észre sem veszem,már lefutottam egy lakópark-kört. A teremben meg csak fürkészem a számokat a gépen és olyan messzinek tűnik a vége. Ma ezen agyaltam futás közben, hogy milyen trükköt kéne bevetnem,hogy ne nézzem folyton a kijelzőt. Pedig TV is van a cardio gépeknél,de valahogy nem köt le. Igaz általában TV Paprika megy rajta:)Ti mit szoktatok csinálni futás közben? Zenét hallgattok, esetleg van valami más trükkötök?

Azért, hogy valami pozitívat is mondjak, nagy felfedezésre jutottam ma a kajával kapcsolatban. Én, aki iszonyú édesszájú voltam, most sokszor állok úgy neki uzsit csinálni,hogy fú már megint édes. Kértem is Hajnit,hogy jövő héten kevesebb édes legyen az étrendben. Nem ismerek magamra:) Mennyivel KÖNNYEBB így az élet, hogy nem sóvárgok az édes ízek után. Ha megkérdeznétek mit fogok enni,ha letelik a 6 hét, hirtelen nem is tudnék mit válaszolni. Annyira nem érzem, hogy hiányozna bármi is. Nem mondom, amikor a férjem hazaállít egy halom forró, gőzölgő fokhagymás kiflivel, akkor azért van kísértés :) De nem ér annyit az a pár percnyi mámor, hogy egy hét munkáját tönkretegyem vele.

Tartozom Nektek egy fotóval. Sajnos nem volt időm előkeresni, de pótolom mindenképp:) Remélem hamarosan mellétehetem a 2.0 verziót.

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments