Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Hullámvasút

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 876
 • 0 Comments
 • Print

Olyan ez az egész fogyi-projekt, mint egy hullámvasút. Egyszer nagyon lent vagyok,egyszer meg nagyon fent. Most épp megint lent:( Bevallom még az is megfordult a fejemben, hogy feladom. De ez nem lenne korrekt Hajnival és Andival szemben. Végigcsinálom most már, ha törik, ha szakad. Mi okoz nehézséget? Mégcsak nem is az almáspite vagy egyéb kaja utáni vágy. Egyszerűen az, hogy nem akkor és nem azt eszem, ami épp jól esik és a számba ugrik, hanem, amit előírtak és az sem mindegy, hogy mikor. Az,hogy háromféle ebédet főzök,aztán háromféle vacsorát. Az,hogy este az egész család rutinját borítom azért, hogy időben meg tudjak vacsorázni. Az, hogy edzősruhában lesem az órát du, hogy mikor ér haza a férjem, hogy el tudjak indulni edzeni. Ezek az apró dolgok, ami miatt úgy érzem magam, mint a diák, aki jó jegyért küzd. Azért küzdök, hogy holnap reggel kisebb számot mutasson a mérleg. És akkor másnap reggel mérlegre állok és nem kisebb. Sőt nagyobb. És következő nap meg még nagyobb. És akkor a "tanítónéni" megkérdezi, hogy na fiam hány kilo vagy?És akkor én szemlesütve mondok egy számot, aminek nem örül sem ő sem én.
Persze Hajni ilyenkor vigasztal, hogy ne aggódjak egy-két nap alatt senki sem hízik egy kilot. Az csak víz, mert kicsit sósabbat ettem, vagy kevesebbet ittam, vagy akármi. És ezt én is tudom nagyon jól, hogy így van.
Korábban is tapasztaltam már,hogy a fogyás nem olyan, hogy elindul és akkor mindig csak megy a súly lefelé. Néha megtorpan egy rövid időre, néha felfelé mozdul, néha hosszabb ideig nem akar lemenni. Na hát ez van most nálam. Pechünkre pont a program alatt ért ez el. Egyre jobban stresszel,hogy már túl vagyunk a felén és baromira nem hozom a tőlem elvártakat. Azt már elengedtem,hogy valami elképesztő sok kilo fog lemenni rólam a 6 hét alatt. Most már hosszútávon gondolkodom. Van egy célom és haladok felé. Lehet, hogy most éppen tyúklépésben,de haladok.És ha nem fordulok vissza, akkor egyszer odaérek. Lehet, hogy nem két hét múlva,vagy karácsonyra,de meglesz. Ha visszafordulok, akkor kukába dobom az elmúlt hetek során befektetett energiát, a főzöcskékre szánt időt, a kondibérletek árát...nem kérdés,nem fordulok vissza. És előbb-utóbb felgyorsulnak a lépteim. Nem lehet másképp.
Már most sokkal jobban érzem magam,mint amikor az első fogyicsoportot el kezdtem. Sok elismerést kapok,hogy milyen sokat fogytam.Sokan mondják nem is kell már többet fogynom. De nem állok meg amíg el nem értem a kitűzött célt.
Én fogok győzni,nem a kilok!

37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments