Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Lassan, de biztosan

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 729
 • 0 Comments
 • Print

Tegnap Enikő nem tudott jönni edzeni, viszont Hajni eljött és ő is nyomta velem. Most legalább látta mitől szoktunk úgy kipurcanni:) Jó érzés volt látni, hogy ő is kipurcant, pedig jóval edzettebb nálam:) Magamon viszont észrevettem, hogy jobban bírom, mint az első alkalmakkor. Kivéve a kitörés. Egyszerűen nem tudom szabályosan megcsinálni. Nincs egyensúly érzékem, fel akarok borulni. Hajni olyan könnyedén csinálja. Nem értem nekem miért nem megy. Az igazsághoz tartozik, hogy biciklizni is pár éve tanultam meg, de most sem mernék úttesten tekerni, vagy gyereket magam mögém rakni...Gyerekkoromban kaptam ugyan biciklit, apukám párszor elindult, hogy megtanít, de mindig visítottam, mikor el akart engedni, így aztán feladtuk. Szóval igen harminc akárhány éves fejjel tanultam meg biciklizni, mert szerettem volna közös családi bringázásokat. Közben aztán újabb családtag érkezett,  aki még egy ideig nem fog tudni egyedül tekerni, úgyhogy a közös biciklizés megint pár évre elnapolva:) De nem adom fel:) Holnap Andi nem tud jönni edzeni, de Hajnival és Enikővel megyünk, alig várom.
Az evészet változik, ettől a héttől kezdve nem kapunk étrendet, hanem Hajni ellenőrzése mellett ehetjük azt, amit a család. Persze figyelve a szabályokra és a mennyiségekre. Rögtön az első nap kirúgtam a hámból:) Ebédre brassói volt,uzsira pedig gesztenyepüré:)Bűntudatom is volt miatta, így a vacsinál szigorúbb voltam,sajtos csirkemell volt sült zöldségekkel, egy korábbi étrend receptje alapján. Holnap nem állok mérlegre:) Azért nem akarok visszaélni a helyzettel, nem fogok rendszert csinálni az ilyen kihágásokból, hiszen még mindig van kb 10 kilo a kitűzött célig. Néha úgy érzem sosem fog ez nekem sikerülni. Ahogy lelassult a fogyás tempója úgy egyre nehezebb elhinni, hogy egyszer elérem az álomsúlyt. Olyan távolinak tűnik. Persze ez már az a 10 kilo, ami nem pikkpakk ugrott fel rám, hanem lassan, alattomosan több év alatt. Remélem azért nem több évbe telik majd leadni. Lassan, de biztosan, mondjuk nyárra jó lenne.

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments