Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Legyőzni az akadályokat

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 439
 • 0 Comments
 • Print

Kemény akadályokba ütköztem a héten, de Hajni szavaival élve: "A győztes attól győztes,hogy akkor sem áll meg, mikor a többiek már feladnák."Én pedig győztes leszek. Legyőzöm a rajtam élőskődő zsírpárnákat akármeddig is tart.
Az Andival való közös edzésre sajnos nem tudtam elmenni, mert a férjem  kórházba került és az eddigieken felül még minden egyéb is az én nyakamba szakadt plusz rohangálok hozzá minden nap látogatni. Tegnap egy kisebb sétát sikerült eszközölnöm este. Ma viszont elmentem a konditerembe, lenyomtam az előírt egy órás gyaloglást,majd még súlyzóztam egy kicsit combra és hátra. Ez sem volt egyszerű, egész nap azt hallgatom anyukámtól, hogy erről szól az életem és nem normális,amit csinálok stb-stb. Elmondhatatlanul nehéz ez most nekem lelkileg, hiszen a férjem, aki eddig támogatott most ő maga szorul támogatásra, anyukámtól meg támogatás helyett ezt kapom. Nem tudom még a jövő heti edzéseket hogy oldom meg,de meg fogom! Végül ezen a héten is megvolt 3,5 edzés, ami így visszanézve nem volt kis teljesítmény. Ha rendbejönnek a dolgok itthon szeretnék heti négynél is több edzésre lejutni, mert érzem, hogy ezen áll vagy bukik minden. És az állóképességemen is szeretnék javítani hosszútávon is, meg egyébként is sokkal jobban érzem magam azokon a napokon, amikor mozgok valamit.
Előástam a képet,amit megígértem. Hát megint szíven ütött látni. Ez voltam én 21 évesen. És ezt a formát szeretném újra elérni. Anyukám szerint persze ez sem normális dolog közel a 40hez, meg 3 gyereket szültem,stb...de nem én lennék az első a Földön, aki megcsinálta. Meg fogom csinálni,csak azért is!

b2ap3_thumbnail_2000.jpg

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments