Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Nyugis napok

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 589
 • 0 Comments
 • Print

Sziasztok!

A keddi edzés óta csendesen telnek a napok, azóta is próbálom kiheverni:) Iszonyú izomlázam van, de ma este muszáj már edzeni menni, vasárnap pedig újra találkozunk Andival.

Megkaptuk a következő heti étrendet Hajnitól, megint tele van finomságokkal. Nem tudom említettem-e már, hogy egy csomó új ételt szerettetett meg velem Hajni a fogyicsoportok során. Kedvenc reggelim pl az avokádókrém lett, isteni finom, minden reggel azt tudnám enni. Ebédek közül a spenótós tészta a kedvencem, vacsira pedig a Cézár-saláta. Korábban azt hittem, hogy a tészta , rizs és krumpli tilos, ha valaki fogyni szeretne, de most már tudom, hogy ez nem így van! Az összes megszokott ételt be lehet csempészni a diétába, csak az nem mindegy mikor mivel és mennyit eszünk belőle. Amikor Hajni állítja össze a következő heti étrendet mindig megkérdez minket, hogy mit szeretnénk bele!!Ha mégis belekerül valami olyasmi, amit nem szeretünk, akkor megmondja mire lehet lecserélni. Hónapokig azért nem jelentkeztem a Fogyicsoportokba, mert féltem, hogy nem fogom tudni megenni azokat az ételeket, amik szerepelnek az étrendben, mert bevallottan finnyás vagyok. De nagyon kellemes meglepetés ért, egyrészt mindenre van valami csere-megoldás, másrészt érdemes megkóstolni az újdonságokat is, mert kivétel nélkül minden nagyon-nagyon finom!Az édességről sem kell lemondani, a tízórai és az uzsi minden nap valami fincsi nasi:) Tényleg sokkal-sokkal könnyebb, mint gondoltam.

Voltam ma vásárolni, éreztem némi kísértést, hogy vegyek egy új farmert,aztán visszatettem azzal, hogy majd 6 hét múlva veszek egy számmal kisebbet:) Kinéztem magamnak egy csomó cuccot, amit most még nem vennék fel, de remélem nem is olyan soká rajtam is jól fog állni.Nem merem elhinni, hogy a bő,lenge felsők helyett akár feszülős topokat is felvehetek majd. Nagyon várom:)

Hétvégén megpróbálok előásni magamról egy régi fotót, hogy megmutassam mi is a cél:)
Ti mivel töltitek a hétvégét?

 

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments