Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Újra önmagam vagyok

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 710
 • 0 Comments
 • Print

Azt hiszem kezdek magamra találni. Elengedtem a teljesítenem, fogynom kell dolgot. Beletörődtem,hogy most már nem lesz olyan drasztikus változás,mint ami az első 5 kilonál látszott. Most már csak fél kilokat farigcsálok magamról. Persze még sokszor fél kilot, de szépen lassan meglesz az álomalak.
Kezdem élvezni a futópadot. Múlt héten még 150 körüli pulzusom volt 6.0 tempónál, ma 130!!! Nekiiramodtam hát ismét a futásnak és sikerült 20 percet egyhuzamban futnom. Mikor nekiláttam nem gondoltam,hogy menni fog, mert annyira meleg volt a teremben,hogy nagyon nem esett jól. De tényleg van egy holtpont pár perc után, akkor kell erősnek lenni és nem feladni és ha azon túl vagyok,akkor könnyebb. Szerintem, ha nem lett volna olyan meleg akkor ment volna több is. Kíváncsi vagyok vasárnap a MOMban mennyit sikerül, ott jó hűvös van. Igaza lesz Andinak, 2 hét múlva simán lefutom a 40 percet! Alig várom! Nagyon jó érzés. Múlt héten nem hittem volna, hogy ezen a héten 20 perceket futok majd. Tartom a heti 4 edzést, a diétát, szép lassan megszabadulok majd a zsírpárnáktól és javul a közérzetem. Már utálom magam azokon a napokon, mikor nem edzek. Lustának, tunyának érzem magam. Csak azt sajnálom, hogy jön a tél. Szabadban sokkal élvezetesebb futni. Tavasszal főleg nagyon feltölt,hogy érzem a frissen nyíló virágok, fák illatát. Hmm nagyon várom. Tavaszra már bármennyit le tudok majd futni:)
Ha tinédzserkoromban azt mondja nekem valaki,hogy majd' negyven évesen 20 percet fogok futni egyhuzamban és még élvezem is tuti kiröhögöm. Még az iskolakört sem tudtam lefutni soha. Gyorsan fel is mentettem magam tesiből:)Ezért kicsit neheztellek a szüleimre,hogy nem voltak keményebbek és nem eröltették a sportot. Én a gyerekeimmel máshogy csinálom. Választaniuk kellett egy sportot, amit rendszeresen csinálnak. Csak heti 2 alkalom,nem sok, de talán arra elég, hogy megszeressék a mozgást és később ne menjen olyan nehezen, mint most nekem. Vasárnap újra edzés Andival. Azt ígérte nem lesz olyan durva az ugrálós része. Na persze, neki nem az:) Majd beszámolok hogy bírtam.:)

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments