Útkövetés

Àtalakulok

Hajni és Andi segítségével leadom a rajtam lévő súlyfelesleget, ami kb 10-15 kg. Blogomban beszámolok arról, hogy élem meg az àtalakulást:)

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Versenyfutás az idővel

Posted by on in Judit
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 512
 • 0 Comments
 • Print

Többen - ismeretlenül - érdeklődtetek a férjem felől, nagyon jólesett. :)Ma végre hazajött a kórházból. Még jobbára fekszik,pihenget, de legalább már itthon és nem lógnak belőle a csövek.
Osztottam, szoroztam és arra jutottam, hogy így majd be tudom passzírozni a napomba az edzést. Miután hazahoztam a gyerekeket a suliból (külön-külön, mert az egyiknek 5, a másiknak 6 órája volt) megebédeltettem őket, a kicsit leraktam aludni gyorsan elszaladtam edzeni. Megcsináltam az Andi által előírt súlyzós edzést és utána 70 percet gyalogoltam. Folyamatosan mértem a pulzusomat és 6.0 temponál fél óra utána lement 120-ra, így gyorsítottam kicsit. Nagyon örültem, ez azt jelenti, hogy lassan, de biztosan van fejlődés. Andi szerint a 6 hét végére már futni fogok ezzel a pulzusszámmal. Úgy legyen! Edzés közben végig furdallt a lelkiismeret, hogy a frissen hazatért férjemet otthon hagytam a három gyerekkel, de reméltem, hogy nyugalom van.
Hazaértem és már az ajtóban jött a hideg zuhany. Férjem közölte, hogy ő szanatóriumba vonul, mert a lányok nem kímélték. Civakodtak egész végig:( A legkisebbet is felébresztették, ő meg ettől nyűgös volt, szóval minden volt csak nyugalom nem. Zuhanyzás helyett mosogatás, angol házi, főzés, mosogatás, pakolás, pelenkázás, mosogatás,főzés, mosogatás,stb...azt hittem sosem lesz vége ennek a napnak. De már mindjárt vége:)
Csajok már alszanak, a vacsorámat is sikerült 9 óra előtt megennem, juhé. Bár ennek Hajni nem annyira örül, azt mondja fél8ig meg kéne vacsoráznom, de az mission impossible. Ki kell találnom valami megoldást erre is.
Jó érzés, hogy becsülettel megcsináltam az edzést, látható fejlődés is van. Csak az okos karkötőmmel nem vagyok jóban, nem akar sehogy se 10ezerig menni a lépésszám. Most már csak kevés hiányzik, itt fogok sétálni fel-alá, amíg el nem érem a bűvös számot:)
Ez sem volt könnyebb nap, mint az elmúlt héten bármelyik, de az apró sikerek és a Ti szurkolásotok erőt ad, visz előre. Szercsi, puszcsi, lávcsi:)

 

0
37 éves vagyok, inzulinrezisztens, 3 gyerek édesanyja. 20 éves korom óta küzdök a súlyommal. Kezdetben csak egy-két kilo, majd 5-10, terhességek soràn még több rakódott ràm. Hajni segítségével bő egy hónap alatt 5 kilotól szabadultam meg, ami egy ruhaméretnyi vàltozàst jelentett. Az Àtalakítunk program soràn szeretnék a többi feleslegemtől is megszabadulni. Az egészséges életmódot, beleértve a helyes tàplálkozàst és rendszeres mozgàst, azonban a program végével sem hagyom abba. Célom, hogy a gyerekeimet is helyes útra térítsem, hogy felnőttként ne legyenek ilyen gondjaik.
Author's recent posts

Comments