Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Belevágtam, megcsináltam...

Posted by on in Uncategorized
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 718
 • 0 Comments
 • Print

Sziasztok ahogy ígértem 6 hete amint végeztem jelentkezem. Jelentem itt vagyok!!! :) 

Nagyon kimerültem, elfáradtam túl vagyok 8 kőkemény vizsgán amiből kettő eredményére még várok a többi sikerült!!!! Nem tudom még a mai napig sem hogy tudtam végig csinálni... Nagy kihívás volt ez a sok 20 éves között, a nyelv tudásról ne is beszéljek!! Volt olyan napom amikor kb a 60% volt meg a napi anyagnak ami átjött ott órán, a többi 40%ért itthon éjjel szótárral a tankönyvet bújva tudtam megszerezni...

Első héten total ki voltam bukva sok volt egyszerre a sok új szó, tudás és a rövid határidő ami alatt ezt meg kell tanulni, azt hittem feladom. (Volt olyan is bevallom, hogy órán kimentem a mosdóba sírni mert nem tudtam kitölteni a reggeli vizsga tesztlapot mert nem értettem a kérdést) De a családom nagyon támogatott, lányaim kis boci szemei hogy "anya te ezt meg tudod csinálni ne izgulj" sok erőt adott! Közben vége lett a sulijuknak és jött a nyári szünet én pedig az iskola padban vagyok 8 órát nap mint nap, nem volt jó érzés hogy tudom az ő nyaruk egy része megy rá az én hóbortomra, (plusz heti 3x1 órás esti edzést is tartottam hisz nem mondhattam az ügyfélnek bocsi 6 hét múlva gyere vissza mert én tanulok) de támogattak, hogy majd ha végzek utánna miénk az egész nyár!! :)

Igazuk volt végeztem kaptam egy új szakmát, új lehetőséget az élettől hogy azt csináljam ami érdekel. De azt is mondták nem jó ez nekik hogy ennyi mindent tanultam az egészséges életmódról mert ők bizony szeretik a chipset és a csokis kekszet :).
Most hogy végeztem ki élvezem ezt a maradék 2,5 hetet a családdal utánna készülök a fél marathonra és be indítom az új karrierem.
Benne vagyok a 18. versenyben mert ugy gondoltam itt fogom csak igazán feltölteni az elhanyagolt "háztartásom" kicsit vissza rázodni a helyes életvitelbe és étkezésbe! Ezután ismét kísérletezve sütni-főzni fogok hogy minél több receptünk legyen ami egészséges és megpróbálok összerakni minél hatékonyabb edzéseket a hétköznapokra amiket otthon is elvégezhetünk könnyedén.

Szóval így 6 hét után azt mondom mindenkinek megérte és bizz önmagadban, tűzz ki kissebb-nagyobb célokat, próbáld meg elérni és hidd el sokkal jobban érzed utánna magad!
A támogatást és segítséget pedig köszönöm mindenkinek, családomnak, húgomnak, és a barátoknak, nélkülük sokkal nehezebben ment volna!

0

Comments