Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Ezt most végig kell csinálni...

Posted by on in Uncategorized
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 624
 • 0 Comments
 • Print

Ezt most végig kell csinálni...

Amint tudjátok szárnyakat kaptam mióta megismertem Hajnit. Teljesen jól tudom tartani a tanultakat... Szinten tartom magam, néha bűnbe esek egy-két pohár borral vagy egy kicsi szelet étcsokival de szerencsére nem befolyásolja a mérleget csak egyszerűen jól esik és kész. Tetszik ez az életmód és tetszik ahogy az emberek viszonyulnak hozzám azóta.

Elkezdtem újra futni a lábam még idáig bírja és ajánlom is neki hogy bírja mert szeptemberben be neveztem életem első félmaratonjára... Ami sokkolt a jelentkezéskor hogy a "veterán" kategóriába soroltak az életkor alapján. Nem tudtam sírjak vagy nevessek sírjak hogy ennyi idősen jutottam el idáig bár szerintem sosem késő, vagy nevessek mert azért lássuk be ez azért vicces szó 36 évesen hogy VETERÁN... Szóval készülök életem első nagyobb sport megmérettetésére és ami most jön az az amit egyenlőre fel sem fogok!!!

Azt hiszem megértettem Hajnit mikor ő a mi sikereinktől töltődik, büszkeséggel tölti el és annak él hogy segítsen embereknek abban hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Meg irigyeltem tőle az érzést, honnan tudom mit érez?  Onnan hogy az emberek bizalommal fordulnak hozzám hogy fogyni akarnak és nem tudják hogy én hogy csináltam, de segítsek. Sportolni akarnak de nincs kitartásuk, akarat erejük nem motiválja őket semmi és senki. Elkezdtem futás edzést tartani egy ismerős anyukának aki megkért hogy edzem, futás után pedig egy kis erősítés 15-20 percben csak épp hogy érezze hogy van izma csak nincs kihasználva. Több mint két hete edzünk és a kezdéskor 2 km tudott le futni 20 perc alatt haldokolva és zihálva. Most hétfőn túllépte velem a 8.3km 59 perc alatt. Az a siker élmény és öröm ami belőle sugárzott a futás végén leírhatatlan. Mérhetetlen büszke voltam rá hisz nem "sportolt" előtte már egy éve és sose futott még életében ennyit egyszerre.

Innen tudom az érzést hogy mit is érezhet Hajni a fogyiversenyben résztvevők sikereitől. De a java még hátra van. Hétfőn kezdem a 6 hetes nappali tagozatos iskolát ami megfogja változtatni az eddigi életünket... Még nem tudom hogy fogom végig csinálni mert nagyon keménynek tűnik első ránézésre, és be vagyok tojva rendesen (bevallom őszintén hogy a nyelv tudásom sincs még sztem ezen a szinten) de a végeredmény motivál szóval ezt most VÉGIG kell csinálni. A családot felkészítettem hogy hat hét "zombi" életmódban fogok élni és a lakás tele lesz ragasztva anatómiai képekkel és az angol szótár lesz még a kis párnám is este, mert "anya" most tanul. De támogatnak és büszkék rám, ami számomra a legfontosabb!!!! Hat hét múlva leírom milyen is amikor az ember "vén" fejjel belevág egy új dologba és bízom benne hogy hat hét múlva már diplomás fitnesz edző és személyi edző leszek. Utána pedig jön a táplálkozási tanácsadói szak mert szerintem ez így együtt lesz tökéletes és kerek!!!

Hajni tényleg megváltoztatta szó szerint az egész életemet!!!

♥ Köszönöm NEKED ♥  

Csodás elkövetkezendő hat hetet mindenkinek!!

Fogyiversenyben lévő barátaimnak motivációs kép az elkövetkező 6 hétre!! Kitartást nektek lányok és csak ügyesen!

(kezdetek és a jelen)

b2ap3_thumbnail_zsu.JPG

0

Comments