Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Zsú újratöltve

Posted by on in Zsú
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 1101
 • 0 Comments
 • Print


Először is hogy vagytok??? Hogy álltok az életmód váltással?? Remélem mindenki jól boldogul vele hiszen Hajni roppant jól érti a munkáját és szerintem nagyon jól át is adja a tudást.
Én viszont azért tűntem így el mert szerencsére nagyon sokat dolgozom és kevesebb idő jut a család mellett a netezésre ezért elnézéseteket kérem. Az elmúlt időben azon dolgoztam, hogy lefogyasszam a férjem aki nem bírta már nézni hogy milyen fitt formában vagyok mellette, úgyhogy négy hónap alatt lefogyasztottam most pedig az edzésnek köszönhetően egyre dögösebben néz ki. smile hangulatjel Itt ismét mutatkozik a hinni akarás , higyj magadban és csináld végig effektus. Keress egy motiváló embert magadnak akire felnézel illetve példa értékűnek tekinted és mikor kinyitod a hűtő ajtót csak jusson eszedbe hogy ő vajon kinyitná-e?


Mindemellett elvégeztem ismét egy sulit ami nem más mint a spinning oktatói, úgyhogy mostmár spinning órákat is szoktam adni ha valahol helyettesítenem kell..bár megmondom őszintén valahogy nem az én világom nem rajongok érte, de csinálom ami a lényeg. Amit viszont kifejezetten szeretek és abszolút az én világom a HIIT class illetve Tabata edzés forma. Most ezen dolgozom, hogy kapjak egy szabad órát a teremben ami az én edzés formámnak megfelelő szinten és minőségben leadható lesz majd az ügyfeleknek. Pozitív visszajelzések már vannak felőle mert tartottam már más óráján mikor helyettesítettem, úgyhogy a remény hal meg utoljára és csak pozitív hozzáállás!!!!
De amiért most írok nektek az ismét a motiváció... Sok ember a teremben nem hiszi el mikor azt mondom nekik én is voltam kövér mit is jelent az én számból. Látom az arcukon, hogy úgy gondolják kövér az én esetemben plusz 5kg. Ha ezt gondolják nagyon nehéz őket motiválni mert hát "nekem könnyű" volt ledobni azt az 5 kg-ot. Amikor mondom nekik, hogy 28kg-tól szabadultam meg az évek alatt kitartó munkával, el sem tudják képzelni..ezért eljutottam odáig a napokban hogy előszedtem azokat a bizonyos fényképeket a szekrény mélyéről és mellé tettem a mai képem. Döbbenet!!!! Döbbenetes hogy a fenébe tudtam így elhízni, hogy nem foglalkoztam a saját testemmel és csak ettem-ettem és ettem.
Férjemnek megköszöntem a képek láttán, hogy kitartott mellettem és szeretett akkor is mert egy totálisan idegen nő van a képen. Azt hiszem magáért beszélnek a képek és hálás vagyok Hajninak, hogy megmutatta a helyes utat. Ma már a családom is teljesen átvette az
étkezési szokásaimat és abszolút odafigyelnek, hogy mit esznek meg. (Erre jó példa a 12 éves lányom aki a héten kiakadt, hogy a műzli szeletében amit annyira szeret milyen sok cukor van és, hogy akkor ő miért teszi ezt az ebéd dobozba? smile hangulatjel erre kicserélte az én cukormentes műzlimre és megkért, hogy olyat többé ne vegyek)
A férjem a négy hónap alatt leadott 10kg-ot éhezés mentesen, heti 3x edzőterembe jár és napi 8-10 órát dolgozik és még se olyan fáradt mint ezelőtt, nekem egy vissza igazolás ez arra, hogy igen is ez működik és remélem sok évet le fogunk még élni egymás mellett...

0

Comments