Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Úton

Posted by on in Nagy Fogyás II.
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 562
 • 0 Comments
 • Print

b2ap3_thumbnail_bic.jpgSzia kedves sorstársam!

Az elmúlt napok megint rohanással teltek így az étkezéseim nem a megszokott ütemben zajlottak. De figyeltem a mennyiségre és ez itt a kulcs szó. Valahogy nem is esne jól többet megennem mint amennyit lehet, legalább is remélem jók az elfogyasztott mennyiségeim. Tegnapi napom a gyerekek körül forgott, edzőtáborba vittem őket. Sütöttem zabkekszet, a megunhatatlan finomságukat. Úgy gondolom a napi 3 edzés mellett ez kellő energiát fog adni nekik, meg így talán kevésbé fanyarodnak rá más édességre, bár tuti lesz egy kis elcsábulásuk de az anyai szó ott fog csengeni a fülükben, hogy mindent lehet csak mértékkel J .

Te miként szabsz határokat a gyerekeidnek, családodnak?  Szóval tegnap utaztam ide-oda, este 7-re értünk haza. Az ebédem eltöltése is az autóban zajlott, de készítettem magamnak szendvicset, ez a biztos.

 

Ma reggel mikor felkeltünk férjem javaslatára bevállaltuk a biciklizést, még nem volt nagy meleg, meleg időben az orrom hegyét sem vagyok hajlandó kidugni a házból. Letekertünk 9-10 km-t. Nem sok de elárulom, hogy városi biciklim van és terepen bőven elég ez a táv is, földút, emelkedő, jaaaaaj lábfájás volt. Mielőtt elindultunk csak egy kávét fogyasztottam el, menet közben mikor még alig tekertünk valamit nem bírtam a tempót, férj sem. Valami nem volt az igazi. Eszembe jutott mi nem stimmel, mondom férjnek ácsi, tudom mi nem oké. Nem ittunk reggel vizet, jól meghúztuk a kulacsot és már ment is a bicózás ezerrel. Beolajoztuk magunkat. Hazaérkeztünk, csináltunk egy nagy kancsó limonádét és le is csúszott mind a 8-8 dl fejenként. Asszem ez indításnak nem volt rossz a mai napra. Te hozzászoktál már a nagyobb mennyiségű folyadék bevitelhez? Nekem már száraz a szám ha nem iszok eleget, pedig sokkal több folyadék a napi bevitelem mint eddig valaha.

 

Délután vendégeink lesznek, olyan fincsit készítek nekik, remélem mind a tíz ujjukat megnyalják utána, le is fotózom és elárulom majd a receptet ha szeretnéd.

 

Holnap találkozunk, én már várom

További szép napot

0

Comments