Útkövetés

Blog

This is some blog description about this site

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form

Sokadik nap, sokadik mínusszal!

Posted by on in Nagy Fogyás II.
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 476
 • 0 Comments
 • Print

b2ap3_thumbnail_lose-weight_20150915-102044_1.jpgSzia kedves Barátom!

Már nem is igazán tudom hányadik napnál tartok csak azt, hogy ma reggelre a mérleg már 7,3 kg-al mutatott kevesebbet. Remélem jó a mérlegem J (csak vicc volt, persze hogy jó). Olyan jó, hogy működik a dolog, nem kell semmi extrát véghezvinni, csak figyelni magamat.

 

Még mindig mindent eszek amit szeretnék (ezt értsd úgy, hogy volt már nem egyszer palacsinta, vagy valami süti csak fontos, hogy ha lehet zabpehellyel, teljeskiörlésű liszttel és persze édesítővel készítettem ) de a mérték az teljesen kordában tudja tartani a bevitt kalória mennyiséget. Így nagyon szeretem az életemet, tényleg az ember ennél jobb dolgot nem is kívánhatna, mint evéssel fogyni. Ha betartod a szabályokat akkor menni fog neked is, tarts velem továbbra is.

Futni még nem mentem el, mert…… és tudom mindig van egy mert, de nagyon nagyon meg vagyok fázva, a torkom az felmondta a szolgálatot. Sajnos az egész család elmehetne betegállományba, így a sport még várat magára továbbra is. De nincs elfelejtve.

Te hogy állsz a kilókkal, szépen mennek lefelé neked is? Megírhatnád, hogy neked is megy-e, ha valahol elakadtál, vagy elbizonytalanodtál akkor csatlakozhatsz még Hajni Csopifogyijához, ahol az útirányt nagyon jól megmutatja, bátran tudsz szakembertől kérdezni.

 

Vettem magamnak egy farmert, de asszem rossz méretet. Mikor felpróbáltam akkor pont jó volt, de gondoltam ha kimosom akkor úgyis mindig szűkebb lesz, így a kényelem azt diktálta, hogy azt kell megvennem. Kimostam, erre mosás után volt kényelmes”szűk” és hordás közben pedig lóg rajtam. Így azt a következtetést kellett levonnom, hogy a ruhaméretem is kezd egy mérettel kisebb lenni. Mindig is biztonsági játékos voltam, de most túl bőre vettem a biztonságomat. Sebaj, majd legközelebb a kisebbet veszem meg, addig élvezem, hogy lecsúszik.

 

Legközelebb találkozunk

Szép napot

 

Comments