Útkövetés

Házi müzliszelet-gluténmentesen is!

Ha a gyerkőc nem hajlandó túl sokat reggelizni, akkor ez a házilag készült müzliszelet is megfelelő lehet 1 pohár tejjel. Van benne gabonaféle, értékes zsírsavakat tartalmazó magvak, gyümölcsök, tehát minden fontos tápanyag, ami egy főétkezésre kell!

Bővebben: Házi müzliszelet-gluténmentesen is!

Banános chia puding

Végre kipróbáltam a chia magot! Már sokszor csábítottak az ismerősök chia magból készített édességei, eljutottam egy biolboltig és vettem. Hiper vagy szupermarketben nem találtam. Kerestem egy közeli bioboltot, ahol akciósan kaptam 500 grammot kb 1400 Ft-ért. Ez a többi, nem akciós termékhez képest nagyon jó árnak számított, volt olyan, ami dupla ennyi volt, csak más gyártótól.

Bővebben: Banános chia puding

Avokádókrémes kenyér

Szerintem szenzációs az avokádó. Leginkább krémnek elkészítve szeretem, de én akár ízesítetlenül is belekockázom a salátámba. Eddig akivel megosztottam ezt az avokádókrémreceptet, megszerette, tegyél egy próbát!

Bővebben: Avokádókrémes kenyér

Házi májkrémes kenyér

Szeretnétek házi májkrémet készíteni, ami garantáltan májból készül és csak finom alapanyagokat tartalmaz?:) Íme Judit receptje:

 

 

 

Bővebben: Házi májkrémes kenyér

Tonhalkrémes szendvics

A reggelik sokszor egyhangúvá válnak, ha a sonkás-sajtos feltét váltakozik. Könnyen feldobhatjuk a reggeli pékárut egy kis tonhalkrémmel. Elkészítése roppant egyszerű:

Bővebben: Tonhalkrémes szendvics