Útkövetés

Tárkonyos csirkeraguleves

 Nagyon sok Fogyiversenyessel megszerettettem eddig a tárkonyos csirkeragulevest. Ha még nem készítettél ilyet, íme a recept:

Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát. Rátesszük a kockákra vágott húst, ízesítjük sóval, petrezselyemzölddel, tárkonnyal. Átpirítjuk, majd hozzátesszük a tisztított, megmosott apróra vágott vegyes zöldségeket, valamint az apróra vágott petrezselymet.

Felengedjük kevés vízzel, és fedő alatt pároljuk. Többször visszapótoljuk az elpárolgott vizet, majd amikor a hús és a zöldségek is megpuhultak, felengedjük a megfelelő mennyiségű vízzel. A tejfölös habarást óvatosan hozzámelegítjük, majd alaposan átforraljuk, utóízesítjük citromlével, petrezselyemzölddel.