Útkövetés

Egyél, hogy fogyni tudj!

Ha csak kétszer vagy háromszor eszel nap, lelassul az anyagcseréd. A szervezet tartalék üzemmódba kapcsol és nem fogsz tudni kellő mértékben fogyni, sőt.

 

 

 

 

Bővebben: Egyél, hogy fogyni tudj!

Vélemények a Fogyiversenyről

Lezárult a 14. Fogyiverseny. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Ezeket szeretném megosztani azokkal, akik életmódváltás előtt állnak és egy kis motivációra van szükségük!

Bővebben: Vélemények a Fogyiversenyről

Kezdd el ma!

Szeretnél Évi nyomdokaiba lépni, aki fél év alatt 30 kg-t fogyott? Kezdd el még ma? Ne várj a következő hétig, a következő hónapig, egy újabb kudarcig! Szedd össze az akaraterőd és tarts ki a célod mellett! Nyárra bombaformába kerülhetsz, csak vágj bele!

 

 

Kérj segítséget: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Színek hatása a fogyásra

Mindenképpen hiszek az étkezés pszichológiai megközelítésében, rengeteg elhízás vezethető vissza depresszióra, rengeteg megbetegedés lelki okokra.

Változást elérni csak a másik fél közreműködésével lehet elérni. Nézzük, mit tehetsz meg Te magad a pszichéd befolyásolása érdekében!

Bővebben: Színek hatása a fogyásra

A mozgás elengedhetetlen

Sokat lehet hallani: ha fogyni szeretnénk, mozogni kell! Ugyanis mozgás közben több kalóriát égetünk, hiszen a szervezetünk több energiát igényel.

Egy óra futás, úszás vagy biciklizés alatt 400-700 kalóriát égetünk el. Ez kb. 3 szelet csokiban lévő kalóriamennyiségnek felel meg.

 

Bővebben: A mozgás elengedhetetlen