Útkövetés

Sport

Kezdjük el...

Először is szeretnék bemutatkozni Szőkéné Zsuzsi (Zsú) vagyok két gyermekes édesanya. Írhatnék kis regényt magamról de nem teszem ez nem az a rovat. Amit tudni kell rólam voltam 86 kg-os is tudom milyen érzés az mentálisan és fizikálisan...de kitörtem belőle, igaz hosszú idő volt a változás nem tagadom de életmódot váltottam és személyi edzői végzettséget szereztem Angliában, mert végre megtaláltam Önmagam. Segíteni szeretnék mindenkinek illetve mindazoknak akik tudják már a helyes táplálkozás lényegét viszont nem jutottak még el a tudatos mozgásig.

Amiért ez a rovat elindult az a motiváció küldése éteren keresztül. Tudjuk, hogy nehéz "nekiállni" felhúzni azt a bizonyos "futó cipőt" de remélem mi itt egy kicsit segíthetünk nektek!! 
Mint tudjuk az egészséges életmód 80% étrend és 20% mozgás... Ezt a 20%ot próbálom most neked elmagyarázni miért is csináld.
 
Egyszerű a képlet hogy jobban érezd magad!!!!! :D
 
Hiszen azt az érzést senki nem veszi el tőled amikor az edzés végén zihálva remegő lábbal kézzel azt mondod én ma ezt megcsináltam!!!! Hihetetlen boldogság fog elönteni és büszkeség magaddal szemben és máris több leszel mint a szomszéd asszony, aki épp ez idő alatt fánkot eszik a fotelben ülve és utána csak panaszkodik hogy ő bizony olyan fáradt pedig már 5 kávét megivott. Te viszont a felszabadult hormonoktól csak úgy pörögsz nem is ismersz magadra.

De hol is kezdjük. Nehéz ez, én tudom mert ugye sok a kifogás....folyton van oka annak ma miért ne csináljak felülést, vagy menjek el futni. Kérem szépen ezen kell túllépni...most!!!! Tervezd meg a napod hogy ma mit fogsz csinálni, nem holnaptól hanem mától és most nem egy órás futásról beszélek. Kis lépésekkel kezdjük, mert hát mi nem is tudjuk mit csináljunk, menjünk edzőterembe, de hát ott túl sok kigyúrt alak van és mindenki nagyon jól néz ki!!!! Mi lesz velem ott mindenki engem fog nézni milyen béna vagyok és a gépeket se ismerem!!! Jelentem senki nem kigyúrtként bazi nagy izmokkal kezdte az edzőtermet. Sőt képzeld mindenki ott tudta ezeket az óriási izmokat felépíteni hónapok illetve évek alatt. Ha van lehetőséged igenis menj le a legközelebbi gymbe ahol nagyon kedvesen felvilágosítást fognak adni mit hol találsz meg melyik gép hova melyik izom csoportra hat. Megmutatják hogy használd helyesen a gépeket és ha szerencsés vagy elcsíped a személyi edzőt is akivel tudsz beszélni a céljaidról és személyre szabottan kiír neked egy edzéstervet amit MÁTÓL elkezdhetsz.
Készíteni fog egy erőnlét tesztet is hogy lássa milyen szinten is vagy, de hidd el ez a legjobb rész mert 1 hónap múlva ezen fogsz mosolyogni, hogy "Istenem csak 5 fekvő támaszt tudtam csinàlni, ma pedig a 30 meg se kottyan".
Ne félj a gymben senki nem fog téged nézni és méregetni, mindenki izzadni megy oda akár szakadt melegítőben is. Ezt azért mondom mert most nem kell elrohanni megvenni a legmenőbb felszerelést, arra még ráérsz most csak menj ismerkedj a közeggel és a gyakorlatokkal.
Később ha bele jössz megjutalmazhatod magad egy-egy új dologgal ha mondjuk eléred az első hónapban kitűzött célt, vagy lefutott távot...nagyon jó érzés lesz ígérem!! :)