+36302077698 info@dietetikusod.hu
Szolgáltatások

Online diétás csoport

Online diétás csoport

Csoportban könnyebb

“Egyedül nem megy” neked sem? Pontosan emiatt találtam ki a csoportot, mert mindenki figyel mindenkire. Az azonos célok pedig segítenek mindenkinek elérni a saját egyéni célját.

Baráti hangulat

A csoportban mindenki valami hasonlóval küzd mint te, éppen ezért sokkal nagyobb elfogadással fordulunk egymás felé, mint a hétköznapi életünk kapcsolataiban.

Sok új ötlet

Nekem is nagyon sok ötletet adnak azok, amiket a csoport zárt területén osztanak meg a csoport tagjai. Csinos ételek, ügyes módszerek, esetleg szuper források: mind jól fog jönni neked is.

 

Folyamatos kontroll

A csoportban a figyelmet nem csak tőlem, hanem a csoport minden tagjától megkapod. Ez a figyelem lesz a folyamatos kontrollod abban, hogy megerősítse az elhatározásaidat.

Hasonló problémák

A hasonló problémák megismerése jobb lelki állapotot ad a leküzdéséhez. Ami eddig egyedül a te problémád volt, az most feloldódik egy segítő, pártoló közösségben. 

Közösség

A közösség erejét ki tudod használni. Itt mindenki figyel a másikra is. Nagyon sok dícséret és siker kerül felszínre a csoportban. Sokkal könnyebb így változtatni. 

Ajánlások

Amit rólam mondtak:

"Fantasztikus! Még a stretch farmerem is le akar csúszni Nagyon-nagyon köszönöm Hajni!!! Ilyen szuper csapatban, ennyi kedves emberrel együtt nem volt nehéz megcsinálni. Köszönöm a kérdéseimre adott villámgyors válaszokat!"

(Évi 36)

"Köszönöm Hajni, és a többieknek is ezt a két hetet. Megnyugtató érzés, hogy Hajnira mindig lehet számítani és nem kell keseregni a sok plusz kiló miatt. Ismét sok sok finomságokat ettünk, és a következő fogyiversenyig ismét csinálom az étrend ételeit. Utána jelentkezés a következőre."

(Kriszta 29)

"Én mondtam, ez olyan mint a fertőzés és a drog, megtámad és nem lehet leszokni róla, függőséget okoz. 28-án ismét startolunk."

(Judit 44)

"Nagyon sok olyan recepttel ismerkedtem meg, amit tuti meg is tartok, ill. ebből alakítgatom. Tapasztalat: megszűnt puffadás, egy salátát nem időigényesebb összedobni, mint egy sült krumplit, ha időben eszem a napi adagokat, nem este 10-kor vagyok éhes (mert akkor lesz időm magamra). Szóval még sorolhatnám. Összefoglalva köszönöm az élményt"

(Saci 34)

"Mi remekül éreztük magunkat a verseny alatt, nem tapasztaltunk semmi negatívumot, se egy fejfájás, se éhségérzet, se semmi. Még egyszer köszönet ezért a szuper 14 napért, szerintem jövünk a következőre is!"

(Juli 32)

"Szeretném megköszönni nektek ezt az elmúlt két hetet amit veletek tölthettem! Köszönöm a Hajninak azt a sok egyszerű és gyors étel receptet amiből rengeteget tanultam még akkor is,ha sok időt töltött az ember a konyhába,de azt hiszem megérte! Csajok nektek is köszönöm a hasznos tanácsokat a sok tàlalási tippeket! Örülök,hogy megismertelek benneteket! Várjuk a következő versenyt aminek biztos résztvevői leszünk! Így végén elárulom, mivel nem én hanem a férjem versenyzett,hogy 4 kg-ot sikerült nekem is ezalatt a 2 hét alatt leadnom!"

(Kata 38)

Keress engem!

Válaszd ki, hogy hogyan tudok segíteni a Te életmódváltásodban!