Szolgáltatások

Online diétás csoport

Online diétás csoport

Csoportban könnyebb

“Egyedül nem megy” neked sem? Pontosan emiatt találtam ki a csoportot, mert mindenki figyel mindenkire. Az azonos célok pedig segítenek mindenkinek elérni a saját egyéni célját.

Baráti hangulat

A csoportban mindenki valami hasonlóval küzd mint te, éppen ezért sokkal nagyobb elfogadással fordulunk egymás felé, mint a hétköznapi életünk kapcsolataiban.

Sok új ötlet

Nekem is nagyon sok ötletet adnak azok, amiket a csoport zárt területén osztanak meg a csoport tagjai. Csinos ételek, ügyes módszerek, esetleg szuper források: mind jól fog jönni neked is.

 

Folyamatos kontroll

A csoportban a figyelmet nem csak tőlem, hanem a csoport minden tagjától megkapod. Ez a figyelem lesz a folyamatos kontrollod abban, hogy megerősítse az elhatározásaidat.

Hasonló problémák

A hasonló problémák megismerése jobb lelki állapotot ad a leküzdéséhez. Ami eddig egyedül a te problémád volt, az most feloldódik egy segítő, pártoló közösségben. 

Közösség

A közösség erejét ki tudod használni. Itt mindenki figyel a másikra is. Nagyon sok dícséret és siker kerül felszínre a csoportban. Sokkal könnyebb így változtatni. 

“Együtt minden könnyebb” mottóval két hétig tartó életmódváltó csoportba invitállak.

A diétás program célja a legtöbb résztvevő számára a fogyás beindítása és az ideális testsúly elérése.

De vannak, akik az egészséges táplálkozásnak megfelelő étrend összeállítását tanulják, mert a jelenlegi súlyukat szeretnék hosszú távú megőrizni. 

 A diétás program leírása 

A kéthetes étrend nem személyre, hanem csoportra szabott, mindenki ugyanazt az általam összeállított menüt kapja, napi 5x-i étkezést tartalmaz.

Minden csoportra új ételsort készítek, amely minden élelmiszert, nyersanyagot tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van, emellett figyelembe veszem a csoporttagok kívánságát és a szezonalitást is. Természetesen az egyéni szükségletek eltérőek lehetnek ülő illetve aktív életmód esetén, azonban az általános protokoll szerint a diétás étrend energiatartalma 1200-1500 kcal, a csoportos étrend energiatartalma 1300-1400 kalória között mozog és egyik étel sem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Az étrendben nincsenek speciális alapanyagok, bárhol beszerezhetők, a receptek egyszerűek.

A menük titka a kiegyensúlyozottságban és a szélsőségektől mentes étrendben rejlik. A reális fogyás két hét alatt 2-4 kg.

Az étrend grammra pontos nyersanyagkiszabást tartalmaz, elkészítési leírással, a végén bevásárló listával. Ezt kizárólag a zárt Facebook csoportba felvett résztvevők kapják meg. A csoporttagok megbeszélhetik tapasztalataikat, ötleteket kaphatnak egymástól és természetesen engem is korlátlanul kérdezhetnek két hétig a menüt érintő kérdésekkel kapcsolatban. 

El lehet térni az étrendtől?

 

Igen, minimálisan, hiszen az egyéni ízlések különbözőek, de az alapelveket be kell tartani: például ha paradicsom van a szendvics mellé, de te uborkát ennél, lehet!

De ha uzsonnára kefir vagy joghurt van, nem lehet helyette szendvicset enni, vagy 1 db alma helyett nem lehet hármat elfogyasztani!

Nem csak fogyni, nyerni is lehet!

 

Mindenki saját magával versenyez, de a csoportban legjobb eredményt elérő a kéthetes turnus végén nyereményt kap. Ahhoz, hogy le tudjam ellenőrizni a két hét alatt ki mennyit fogyott, szükségem lesz egy olyan fotóra, ahol a mérlegen állsz és látom a mérleg kijelzőjét.

Nem kell teljes alakosnak képnek lennie, csak legyen hiteles. ☺

Ezt a verseny kezdetének napján kell elkészíteni és feltölteni a csoportba vagy elküldeni nekem emailben, később nem tudom elfogadni, ha valaki pályázik a nyerésre☺ Aki nem pályázik a nyereményre, attól is várom a kiindulási és záró mérlegfotót!

A nyeremény annak jár, aki a szabályoknak megfelelve, százalékos arányban a legnagyobb súlyt veszíti el. Nyeremény: részvétel egy újabb csoportban, tehát plusz két heti étrend.

További feltétel, hogy napi egy fotót szeretnék kérni az elkészült ételről, mindegy, hogy melyik étkezésről! Lehet többet is küldeni, mindig nagyon örülünk neki! 

Aki nem pályázik a nyereményre, attól is várok napi egy bejelentkezést a napról, ételekről, programról, hogy tudjam ki hol tart, hogy érzi magát, miben tudok segíteni.

Hogyan lehet jelentkezni a következő életmódváltó csoportba?

Kattints az alábbi gombra és fizesd ki a részvételi díjat, melynek összege 8.500 Ft. Ezt követően emailben küldöm a további információkat.

Valóban működik a diétás program? 

Igen! 

2009 óta dolgozom dietetikusként, 2012 óta vezetek diétás csoportokat, ahol előre megtervezett menüt betartva diétáznak és váltanak életmódot a résztvevők. Az eddigi több, mint 100 csoport résztvevői összesen 1 tonna 700 kg-tól szabadultak meg! 

A résztvevők visszajelzései: 

“Fantasztikus! Még a stretch farmerem is le akar csúszni Nagyon-nagyon köszönöm Hajni!!! Ilyen szuper csapatban, ennyi kedves emberrel együtt nem volt nehéz megcsinálni. Köszönöm a kérdéseimre adott villámgyors válaszokat!” 

“Köszönöm Hajni, és a többieknek is ezt a két hetet. Megnyugtató érzés, hogy Hajnira mindig lehet számítani és nem kell keseregni a sok plusz kiló miatt. Ismét sok sok finomságokat ettünk, és a következő fogyiversenyig ismét csinálom az étrend ételeit. Utána jelentkezés a következőre.” 

“Én mondtam ,ez olyan mint a fertőzés és a drog, megtámad és nem lehet leszokni róla, függőséget okoz. 28-án ismét startolunk.” 

“Nagyon sok olyan recepttel ismerkedtem meg, amit tuti meg is tartok, ill. ebből alakítgatom. Tapasztalat: megszűnt puffadás, egy salátát nem időigényesebb összedobni, mint egy sült krumplit , ha időben eszem a napi adagokat, nem este 10-kor vagyok éhes (mert akkor lesz időm magamra). Szóval még sorolhatnám. Összefoglalva köszönöm az élményt” 

“Mi remekül éreztük magunkat a verseny alatt, nem tapasztaltunk semmi negatívumot, se egy fejfájás, se éhségérzet, se semmi. Még egyszer köszönet ezért a szuper 14 napért, szerintem jövünk a következőre is!” 

“Szeretném megköszönni nektek ezt az elmúlt két hetet amit veletek tölthettem! Köszönöm a Hajninak azt a sok egyszerű és gyors étel receptet amiből rengeteget tanultam még akkor is,ha sok időt töltött az ember a konyhába,de azt hiszem megérte! Csajok nektek is köszönöm a hasznos tanácsokat a sok tàlalási tippeket! Örülök,hogy megismertelek benneteket! Várjuk a következő versenyt aminek biztos résztvevői leszünk! Így végén elárulom, mivel nem én hanem a férjem versenyzett,hogy 4 kg-ot sikerült nekem is ezalatt a 2 hét alatt leadnom!” 

Van még kérdésed?

Ha igen, írj nekem emailt: info@dietetikusod.hu

Ha nincs, kattints és jelentkezz!

Ajánlások

Amit rólam mondtak:

"Fantasztikus! Még a stretch farmerem is le akar csúszni Nagyon-nagyon köszönöm Hajni!!! Ilyen szuper csapatban, ennyi kedves emberrel együtt nem volt nehéz megcsinálni. Köszönöm a kérdéseimre adott villámgyors válaszokat!"

(Évi 36)

"Köszönöm Hajni, és a többieknek is ezt a két hetet. Megnyugtató érzés, hogy Hajnira mindig lehet számítani és nem kell keseregni a sok plusz kiló miatt. Ismét sok sok finomságokat ettünk, és a következő fogyiversenyig ismét csinálom az étrend ételeit. Utána jelentkezés a következőre."

(Kriszta 29)

"Én mondtam, ez olyan mint a fertőzés és a drog, megtámad és nem lehet leszokni róla, függőséget okoz. 28-án ismét startolunk."

(Judit 44)

"Nagyon sok olyan recepttel ismerkedtem meg, amit tuti meg is tartok, ill. ebből alakítgatom. Tapasztalat: megszűnt puffadás, egy salátát nem időigényesebb összedobni, mint egy sült krumplit, ha időben eszem a napi adagokat, nem este 10-kor vagyok éhes (mert akkor lesz időm magamra). Szóval még sorolhatnám. Összefoglalva köszönöm az élményt"

(Saci 34)

"Mi remekül éreztük magunkat a verseny alatt, nem tapasztaltunk semmi negatívumot, se egy fejfájás, se éhségérzet, se semmi. Még egyszer köszönet ezért a szuper 14 napért, szerintem jövünk a következőre is!"

(Juli 32)

"Szeretném megköszönni nektek ezt az elmúlt két hetet amit veletek tölthettem! Köszönöm a Hajninak azt a sok egyszerű és gyors étel receptet amiből rengeteget tanultam még akkor is,ha sok időt töltött az ember a konyhába,de azt hiszem megérte! Csajok nektek is köszönöm a hasznos tanácsokat a sok tàlalási tippeket! Örülök,hogy megismertelek benneteket! Várjuk a következő versenyt aminek biztos résztvevői leszünk! Így végén elárulom, mivel nem én hanem a férjem versenyzett,hogy 4 kg-ot sikerült nekem is ezalatt a 2 hét alatt leadnom!"

(Kata 38)

kérdésed van?

Tedd fel a kérdésed most!