3 alkalmas online diétás főzőworkshop videó 

Étkezz okosan!

Az egészséges étkezés könnyen megtanulható!

Fogyni szeretnél? Diétásan kell főznöd a családod számára?

Bizonyára már rengeteg receptet letöltöttél az internetről és többet közülük ki is próbáltál. Van, amelyik ízlett, de néhányat íztelennek, a többit meg túlságosan bonyolultnak találtad. Próbálkoztál, de sosem sikerült rávenned magad, hogy rendszeresen egészséges ételeket főzz magadnak és a családodnak. És lehet, hogy feladtad, csodaporokhoz, pirulákhoz nyúltál, de azokkal sem értél el tartós hatást.

A sikeres életmódváltás kulcsa az, hogy meg kell tanulni  a mindennapokba illeszteni a megfelelő táplálkozást. Való igaz, ez nem könnyű feladat. Dietetikusként azt tapasztalom, hogy azoknak sikerül megvalósítani az egészséges étkezés gyakorlatát, akik:

  • úgy válogatják össze az ételeket, hogy nem kötnek kompromisszumot: egészséges ÉS finom ételeket esznek,
  • figyelembe veszik a saját ízlésvilágukat, egyéni adottságaikat az étrend összeállításánál,
  • tudatosan válogatják össze az alapanyagot és kontrollálják a mennyiségeket,
  • sohasem éheznek!

Takács Hajnalka dietetikus és Böröcz Zsófia gasztromentor

Dietetikusként vallom, hogy az egészséges táplálkozás mindenki számára kialakítható, elérhető és megtanulható. Különleges alapanyagokra és drága élelmiszerek megvásárlására sincs szükség – csak OKOSAN KELL ÉTKEZNI!
Az elmúlt nyolc évben több száz embernek segítettem a helyes táplálkozás megtanulásában. Most megkértem Böröcz Zsófit, hogy segítsen az egészséges életmód kapcsán fogyasztandó ételek elkészítésében.
Zsófi több, mint 10 éve foglalkozik vendéglátással itthon és külföldön. 2018-ban megnyerte az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorát. Orvoscsaládban felnőve mindig is központi szerepet játszott az életében az egészség, az egészséges táplálkozás:
“Hiszek abban, hogy hétköznapi alapanyagokból, otthoni körülmények között is lehet csodás fogásokat alkotni egy pár trükk elsajátításával. A diétás főzőworkshop során ízletes és egészséges ételeket készítünk majd, hogy otthon Ti is magabiztosan állhassatok be a konyhába, kompromisszumok nélkül.”

  • Ha diétáznál, de a száraz elméletnél valami gyakorlatiasabbra vágysz,
  • ha szeretnéd elsajátítani az egészséges táplálkozáshoz szükséges legfontosabb ismereteket rendszerbe foglalva,
  • ha nem akarsz kilépni a lakásodból, a megszokott konyhádban, a saját eszközeiddel készítenéd az ételeket, akkor nézd meg 3 alkalmas Étkezz okosan! diétás főzőworkshopunkat!

Megismertetjük veled az egészséges táplálkozás kialakításának legfontosabb szempontjait és legegyszerűbb módját a reggelitől a vacsoráig. Számos olyan olyan konyhai praktikát, ételkészítési megoldást mutatunk be, amelyek leegyszerűsítik az előkészületeket. PLUSZ: megkapod a videóban elkészített ételek receptjét is. Az ételek összeállításában Takács Hajnalka dietetikus, az elkészítésükben pedig Böröcz Zsófi profi séf lesz a segítségedre.

A 3 alkalmas online főzőworkshop videófelvételének díja: 4.990 Ft / alkalom

A díj befizetését követően kapsz emailben egy visszaigazoló levelet, amely tartalmazza majd a videó elérését.

Az Étkezz okosan! 3 alkalmas online diétás főzőworkshop videói:

 

Egészséges reggelik

Ára: 4.990 Ft

Változatos ebédek, könnyű és gyors vacsorák

Ára: 4.990 Ft

Nasik, kisétkezések lemondások nélkül

Ára: 4.990 Ft