+36302077698 info@dietetikusod.hu
Szolgáltatások

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció

Ajánlott azoknak, akik a helyes táplálkozás szabályairól, betegségük által igényelt diétáról, étrendről szeretnének széleskörű, személyre szabott információt kapni.  A konzultáció menete, tartalma:

1. Felmérés

Táplálkozási anamnézis felvétele, jelenlegi táplálkozási szokások felmérése.

2. Tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás, a hibák kiküszöbölése, javaslattétel a változtatásra példákkal.

3. Táplálkozási napló

A megbeszéltek tükrében a diétázó 1 hetes táplálkozási naplót készít, melyet emailben kiértékelek.

Első alkalom időtartama 1-1,5 óra.

Kontroll konzultáció időtartama: 30-45 perc.

A kontroll során az első találkozás után felmerülő problémákat, kérdéseket és a konzultációt megelőző napokban vezetett táplálkozási naplót beszéljük át.

Mindkét lehetőség megvalósulhat skype-on keresztül is, ám az első alkalommal javasolt a személyes találkozó.

Ajánlások

Amit rólam mondtak:

"Fantasztikus! Még a stretch farmerem is le akar csúszni Nagyon-nagyon köszönöm Hajni!!! Ilyen szuper csapatban, ennyi kedves emberrel együtt nem volt nehéz megcsinálni. Köszönöm a kérdéseimre adott villámgyors válaszokat!"

(Évi 36)

"Köszönöm Hajni, és a többieknek is ezt a két hetet. Megnyugtató érzés, hogy Hajnira mindig lehet számítani és nem kell keseregni a sok plusz kiló miatt. Ismét sok sok finomságokat ettünk, és a következő fogyiversenyig ismét csinálom az étrend ételeit. Utána jelentkezés a következőre."

(Kriszta 29)

"Én mondtam, ez olyan mint a fertőzés és a drog, megtámad és nem lehet leszokni róla, függőséget okoz. 28-án ismét startolunk."

(Judit 44)

"Nagyon sok olyan recepttel ismerkedtem meg, amit tuti meg is tartok, ill. ebből alakítgatom. Tapasztalat: megszűnt puffadás, egy salátát nem időigényesebb összedobni, mint egy sült krumplit, ha időben eszem a napi adagokat, nem este 10-kor vagyok éhes (mert akkor lesz időm magamra). Szóval még sorolhatnám. Összefoglalva köszönöm az élményt"

(Saci 34)

"Mi remekül éreztük magunkat a verseny alatt, nem tapasztaltunk semmi negatívumot, se egy fejfájás, se éhségérzet, se semmi. Még egyszer köszönet ezért a szuper 14 napért, szerintem jövünk a következőre is!"

(Juli 32)

"Szeretném megköszönni nektek ezt az elmúlt két hetet amit veletek tölthettem! Köszönöm a Hajninak azt a sok egyszerű és gyors étel receptet amiből rengeteget tanultam még akkor is,ha sok időt töltött az ember a konyhába,de azt hiszem megérte! Csajok nektek is köszönöm a hasznos tanácsokat a sok tàlalási tippeket! Örülök,hogy megismertelek benneteket! Várjuk a következő versenyt aminek biztos résztvevői leszünk! Így végén elárulom, mivel nem én hanem a férjem versenyzett,hogy 4 kg-ot sikerült nekem is ezalatt a 2 hét alatt leadnom!"

(Kata 38)

kérdésed van?

Tedd fel a kérdésed most!